×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

nawwk till LB-final i ESL Challenger-slutspelet — Eyeballers utslagna

1
Onsdagens matcher i ESL Challenger-slutspelet gick inte svenskarnas väg.
På onsdagskvällen hade Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks chansen att säkra en plats i ESL Challenger-finalen. Det gick dock inte lagets väg i mötet med Team Spirit Academy.

Apeks tvingades spela matchen utan Damjan "kyxsan" Stoilkovski som inte kunde komma till spel och matchen slutade till slut 2-1 till Spirit efter två jämna kartor och ett mindre jämnt avgörande på Overpass.

Resultatet innebär att Apeks petas ned till turneringens lower bracket där man kommer få en sista chans att säkra en finalplats.

För svenskarna i Eyeballers tog tävlingen slut på onsdagen efter att laget förlorat sin lower bracket-match mot portugisiska Saw med 1-2 i kartor efter att ha blivit överkörda på Vertigo (3-16) och Ancient (4-16). I och med förlusten släcks Eyeballers chanser att ta plats i nästa säsog av ESL Pro League.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..