×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nya CS2-funktionen kan ändra sättet du kollar på Counter-Strike

1
Den nya funktionen gör det möjligt att njuta av CS-streams på ett helt nytt sätt.
En av spelarna som fått tillgång till Counter-Strike 2-betan har upptäckt en ny funktion i spelet som gör det möjligt att titta på videos och streams in-game. Det är kartskaparen Angel som upptäckt den nya funktionen som lagts till i Panorama UI:n som släpptes i augusti 2018.

I ett inlägg på Twitter visar Angels kollega Poggu upp hur videos kan integreras i CS2-kartor. Genom ändringen kan kartskapare bygga in streams i spelet och på så vis skapa digitala viewing parties för spelare.


Nyhetssajten Dot Esports skriver att ändringen utgör en fantastisk möjlighet för community-servrar där spelare kan träffas in-game och se stora CS-turneringar eller titta på sina favoritstreamers tillsammans direkt i spelet.

Artikelbild: Poggu/Twitter och Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..