×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Nya CS2-funktionen kan ändra sättet du kollar på Counter-Strike

1
Den nya funktionen gör det möjligt att njuta av CS-streams på ett helt nytt sätt.
En av spelarna som fått tillgång till Counter-Strike 2-betan har upptäckt en ny funktion i spelet som gör det möjligt att titta på videos och streams in-game. Det är kartskaparen Angel som upptäckt den nya funktionen som lagts till i Panorama UI:n som släpptes i augusti 2018.

I ett inlägg på Twitter visar Angels kollega Poggu upp hur videos kan integreras i CS2-kartor. Genom ändringen kan kartskapare bygga in streams i spelet och på så vis skapa digitala viewing parties för spelare.


Nyhetssajten Dot Esports skriver att ändringen utgör en fantastisk möjlighet för community-servrar där spelare kan träffas in-game och se stora CS-turneringar eller titta på sina favoritstreamers tillsammans direkt i spelet.

Artikelbild: Poggu/Twitter och Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..