×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KRIMZ överlever i Majorn — slår ut G2 Esports

1
Det krävs bara en vinst till för Freddy "KRiMZ" Johansson att gå vidare till slutspel.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Svenska Freddy "KRiMZ" Johansson är vidare till den sista dagen av Legends Stage. Detta efter en brutalt jämn match mot G2 Esports. Matchen startade på Inferno där Fnatic fick en toppenstart med elva vunna rundor. Men G2 kämpade tillbaka.

De vann sex raka rundor på sin T-sida och nu var det match på riktigt. Fnatic kom först till 15 rundor men G2 svarade och tog kartan till övertid. Den vann de också med 19-16. Näst på tur var Ancient där Fnatic återigen började på T-sidan och fick med sig nio rundor till sidbytet.

Denna gången kunde de också bjuda på en bra CT-sida och stängde kartan med 16-11. Sista och avgörande kartan blev Vertigo. Fnatic vann återigen halvan med 9-6. De vann också de tre inledande rundorna på sin T-sida och var uppe i en ledning på 12-6. Nu började G2 dock komma tillbaka. De vann sju raka rundor för att ta ledning i matchen med 13-12. Detta var dock den sista rundan som G2 vann.

I och med detta är G2 Esports ute ur Majorn. Nikola "NiKo" Kovač, som ses som en av de bästa spelarna någonsin, kommer därmed aldrig vinna en Major i Counter-Strike: Global Offensive.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..