×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Ninjas In Pyjamas med otrolig comeback — en vinst från Legends Stage

1
Trots en riktigt dålig första halva så kunde NIP säkra sin andra vinst i Majorn.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Efter den första dagen av Majorn stod Ninjas in Pyjamas 1-1 i matcher. Nu ställdes de mot OG och det startade bra. NIP vann de två inledande rundorna men efter det fallerade det. OG tog kontroll över matchen och vann hela 11 rundor på sin T-sida av Mirage.

Men NIP gav inte upp. De vann återigen pistolrundan och fortsatte efter det att vinna rundor, hela sju på raken. Comebacken var dock inte klar än. OG lyckades nu vinna rundor och var först upp till 15. Men ninjorna lyckades med nåd och näppe att ta matchen till övertid.

Väl där så var OG starkast ut och vann två CT-rundor direkt. Laget med flest svenskar på Majorn fortsatte dock spela bra. Fyra raka rundor och de vann tillslut matchen med 19-17. I och med detta har NIP två vinster och behöver bara en till för att ta sig till Legends Stage.



Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..