×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Läcka: Counter-Strike-pins kan vara på väg tillbaka

1
De populära samlarföremålen kan komma tillbaka inför Majorn i Paris efter sex års frånvaro.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Nya Counter-Strike-pins kan säljas under inför Majorn i Paris. Det rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us efter att den kända CS-dataminern Aquarius avslöjat att han hittat filer som gör referenser till pins i Counter-Strikes spelfiler.

CS-pins har tidigare släppts i samband med Majors men försäljningen av samlarföremålen upphörde i samband med Majorn i Berlin år 2019. De senaste modellerna av pins skapades år 2017 vilket innebär att det är nästan sex år sedan nya CS-pins skapades.

Att det gått så lång tid har gjort att vissa pins blivit mycket sällsynta och värdefulla för samlare. Förra året visade Reddit-användaren TomnomnomCS:s upp en komplett samling av CS:GO-pins och uppskattade då att samlingen var värd omkring 1500 dollar (~15 000 kronor).

Enligt Aquarius ser det ut som att de nya pinsen kommer att säljas fysiskt på plats i Paris men att försäljningen av dem kan börja digitalt redan den 1 maj.

En annan CS-dataminer vid namn Ale påstår sig ha hittat en lista på vad pinsen ska heta och vilket tema de har i en raderad CS2-mapp. Ales lista består av elva pins och har bland annat Vertigo, Ancient och Dust 2 som teman.


Artikelbild: Anders Blume/Twitter och _ale_cs/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..