×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers säkrar kvartsfinalplats i CCT WE — vann två raka kartor i åttondelen

4
Svenskarna i Eyeballers fortsätter att leverera starka resultat.
Eyeballers fortsätter gå starkt i onlineturneringen CCT West Europe Series. Det svenska laget är klara för kvartsfinal i turneringen efter att ha besegrat iNation med 2-0 i kartor i tisdagens åttondelsfinal.

Segern kom efter två raka kartvinster på Ancient (16-14) och Overpass (16-11). På den första kartan toppade Robin "flusha" Rönnquist scoreboarden för Eyeballers medan Anton "Sapec" Palmgren och Peppe "Peppzor" Borak båda var överst i kills-statistiken på karta två.

Tack vare vinsten får Eyeballers nu spela kvartsfinal i turneringen. Redan klockan 14:00 på onsdagen ställs svenskarna mot finska HAVU Gaming i ett nordiskt kvartsfinalderby.

Utöver Eyeballers lyckades också den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks säkra en plats i turneringens kvartsfinal efter vinst i åttondelen mot Let Us Cook. Apeks möter Team Spirit Academy i sin kvartsfinal klockan 17:00 på onsdagen.

Artikelbild: Kim Andersson

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..