×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers tappar på världsrankingen — nu Sveriges tredje högst rankade lag

2
Nu är 00 Prospects Sveriges näst högst rankade lag.
När CS-sajten HLTV under måndagen uppdaterade sin världsranking tappade svenskarna i Eyeballers hela 14 placeringar. Laget, som inte avslutat några poänggivande tävlingar på ett par veckor, gick från att vara rankade på plats 66 till plats 80.

Samtidigt som Eyeballers tappade på rankingen lyckades det svenska akademilaget 00Prospects klättra från rank 70 till plats 57. Placeringen är lagets näst högsta placering någonsin på världsrankingen och innebär dessutom att laget går om Eyeballers och nu är det näst högst rankade laget i Sverige.

Sveriges högst rankade lag är fortsatt Godsent, som befinner sig på plats 45 i världsrankingen.

Sveriges högst rankade lag just nu
1. Godsent
2. 00Prospects
3. Eyeballers
4. Young Ninjas
5. Lilmix

De svenska spelare som når högst på rankingen med sina internationella femmor är Freddy "KRiMZ" Johansson i Fnatic (plats 12), Ninjas in Pyjamas-duon Ludvig "Brollan" Brolin och Fredrik "REZ" Sterner (plats 18) samt Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion (plats 28).

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..