×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers kvalar till Elisa Invitational Spring

1
Eyeballers är det andra svensklaget att säkra en plats i turneringen.
Under gårdagen ställdes svenska Eyeballers mot Partizan i Elisa Invitational 2023 Contenders. Lagen hade båda 2-1 i Swiss-stadiet. Detta innebar att det vinnande laget skulle säkra en plats i huvudturneringen. Det blev också en jämn kamp.

Matchen startade på Partizans kartval Anubis. Det var jämt hela vägen igenom men tillslut var det svenskarna som kunde stänga kartan med 16-13. Mycket tack vare Anton "Sapec" Palmgren och hans 26 frags. Näst på tur var Vertigo.

Svenskarna fick nu en rejält fin start på sitt kartval och kom snabbt upp i en ledning på 7-1. Partizan kunde dock rädda upp sin CT-sida och fick med sig sex rundor till sidbytet. Nu började Partizan komma tillbaka på riktigt och tog till och med ledning vid 10-9. Denna höll de i tills de kom till 14 rundor. Där tog det dock stopp och Eyeballers vann kartan med 16-14.

I och med detta är Eyeballers vidare till Elisa Invitational Spring 2023. Där väntar redan 00Prospects som även de gick 3-1 i gruppspelet.

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..