×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Populära CS:GO-kartan gör comeback i CS2

1
Det blir ett kärt återseende i Counter-Strike 2.
Den legendariska kartskaparen Shawn "FMPONE" Snelling, som är mest känd för att ha skapat den klassiska CS-kartan Cache, har avslöjat att ytterligare en av hans kartkreationer kommer att ta plats i Counter-Strike 2. I ett inlägg på Twitter har FMPONE visat upp att han arbetar på en uppdaterad version av Santorini.


Santorini skapades av FMPONE tillsammans med Dimitri "Dimsane" Alexis, Brian "Hordeau" Pujals och Rick "Rf" Forge och lanserades i november 2015. I samband med Operation Wildfire släpptes kartan officiellt i CS:GO i februari året därpå.

På Twitter avslöjar också FMPONE att Santorini utgör den första kartan som han uppdaterar för Counter-Strike 2. Arbetet med att uppdatera Cache kommer han att påbörja först efter Santorini är klar då han hoppas att ta med sig en hel del lärdomar från sitt första projekt.

Artikelbild: FMPONE/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..