×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-stjärnornas fina gest — auktionerar ut skins till välgörenhet

1
Nu har du möjlighet att köpa skins från Olof "olofmeister" Kajbjer och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och samtidigt bidra till en lite bättre värld.
Den AWP som Olof "olofmeister" Kajbjer använde i Fnatics kontroversiella match mot LDLC under Dreamhack-majorn 2014 är till salu. Tillsammans med flera andra kända CS:GO-profilers skins auktioneras olofmeisters AWP-skin ut under veckan.

Det är Stockholms Auktionsverk och Ronald McDonald Barnfond som ligger bakom auktionerna som går under namnet "Skins for Charity". Alla intäkter från auktionerna går oavkortat till Ronald McDonald Barnfond och deras arbete för familjer med svårt sjuka barn.

Förutom olofmeister har bland annat NIP-legendarerna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg skänkt skins till auktionen.

Är du intresserad av att kolla in stjärnornas skins och själv lägga ett bud kan du besöka Auctionet eller Svenska Auktionskammaren i Stockholm. Auktionen pågår fram till klockan 18:00 på torsdag den 16 december.

Artikelbild: Daniel Sandström, Stefan Romare och Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..