×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

CS-spelarens korkade skin-beslut – förlorade över 100 000 i jakt på Dragon Lore

1
Han ville verkligen ha en AWP | Dragon Lore.
När det kommer till skins så är Kina i framkant. Kinesiska samlare står för många sjuka trade-ups och skin crafts. Men en trade-up går nu varv på sociala medier för sin väldigt kontroversiella teknik. En CS-spelare var på jakt efter en Dragon Lore. Han ville ha en säker chans att få den.

Så vad gjorde han? Han spenderade runt 28 000 dollar, motsvarande ungefär 287 000 kronor, för att använda sig utav tio stycken M4A1-S | Knight. Detta ledde till att han såklart fick en AWP | Dragon Lore, då detta är det enda som Knight kan byta upp till.

Problemet här är att att en Dragon Lore "bara" är värd runt 14 500 dollar, ungefär 150 000 kronor. Han förlorade alltså runt 137 000 kronor på en trade-up. Många av M4:orna som försvann kan dock vara värda ännu mer eftersom de hade dyra stickers på sig.



Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..