×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

shroud: "Counter-Strike 2 behöver en sak för att ta över allt och alla

1
Michael "shroud" Grzesiek tror att Counter-Strike 2 kan sopa banan med alla andra FPS-spel.
Ända sedan speltillverkaren Valve släppte betan till Counter-Strike 2 har hypen kring spelet varit enormt. Nu har en av världens mest profilerade FPS-spelare, det före detta CS-proffset Michael "shroud" Grzesiek, uttalat sig om spelet.

I en av sina sändningar på Twitch avslöjar shroud att han tror att CS2 har potential att bli ett av de bästa spelen någonsin men att det kommer att krävas en stor förändring jämfört med föregångaren Global Offensive.

— Om de inte jobbar på deras matchmaking-system och deras rankingsystem, och det är precis samma sak som i CS:GO, kommer jag att bli så upprörd, säger shroud.

— Folk kommer att spela spelet oavsett, men CS är i en position där det bokstavligen kan ta över allt och alla. CS kan förmodligen ha fem miljoner spelare samtidigt i snitt, säger han.


Speltillverkaren Valve har ännu inte avslöjat några nyheter rörande matchmaking- och rankingsystemet men vad shroud efterfrågar är något som flera andra spelare också efterfrågat under en längre tid.

Counter-Strike 2 är fortfarande i betastadiet men är tänkt att släppas under sommaren.

Artikelbild: Pressbild/shroud

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..