×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mästare: 00 Prospects vinner European Pro League – körde över Astralis Talent i finalen

4
Sveriges näst högst rankade lag vinner sin första tävling för säsongen.
00Prospects helsvenska femma vinner onlineturneringen European Pro League. Laget krossade det danska akademilaget Astralis Talent med 3-1 i kartor i fredagens bo5-final i turneringen och kröntes därmed till mästare.

Finalvinsten kom efter tre kartvinster på Ancient (16-5), Inferno (16-7) och slutligen Overpass (16-5). Svenskarnas enda kartförlust i matchserien kom efter en trippel övertid på Anubis (21-25).

Prospects stora AWP-stjärnskott Johan "Hype" Engblom dominerade på servern och var finalens i särklass bästa spelare. 21-åringen toppade scoreboarden på Ancient, Inferno och Overpass med 30, 25 samt 22 kills och avslutade matchserien med imponerande 114 kills totalt vilket belönade honom med en imponerande 1,52 i HLTV-rating.

Genom segern spelar 00 Prospects hem 11 000 dollar (~113 000 kronor) i prispengar och befäster sin ställning som ett av Sveriges bästa Counter-Strike-lag.

Artikelbild: Kim Andersson

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..