×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas vann rivalkampen mot regerande mästarna – toppar nu tabellen

1
Ninjas In Pyjamas akademilag hämnades förra säsongens finalförlust mot 00 Prospects.
När Sveriges näst högst rankade lag 00Prospects vann Elitseriens höstsäsong förra året var det Young Ninjas som stod för finalmotståndet. Under torsdagskvällen möttes lagen igen i vårsäsongens grundserie och då var det Ninjas in Pyjamas-akademin tur att gå segrandes ur akademikampen.

Matchen spelades på Vertigo och slutade till slut 16-12 till ninjorna. Den 18-årige Young Ninjas-talangen Linus "nilo" Bergman var serverns dödligaste spelare i matchen och avslutade kartan med 26 kills.

Under torsdagen spelade Young Ninjas ytterligare en match i Elitserien mot Ella Elle La. Det blev vinst även i den matchen och med 8 matcher spelade går YN förbi Kappa Bar och upp i toppen av tabellen med 21 inspelade poäng. Laget har vunnit sju av sina matcher och bara förlorat en enda match hittills i grundserien.

Utöver Young Ninjas två matcher spelades ytterligare två matcher i Elitserien under torsdagskvällen. Kappa Bar förlorade sin match mot Pepsilon med 9-16 på Vertigo medan Diverse Units besegrade Hawradash med 16-10 på Anubis.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..