×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny vinst för Energyultra — vann nykomlingsmötet mot Hawradash

1
Laget klättrar nu till en delad andraplats i tabellen.
Energyultra tog sin femte seger i Elitseriens grundserie under söndagskvällen när laget vann mot Hawradash. Matchen, som spelades på Vertigo, slutade 16-13 till Energyultra.

Dödligast på servern i matchen var Energyultra-spelaren Jonathan "delle" Ahlstedt som skrapade ihop 27 kills på kartan. Strax bakom var Hawradash-spelaren Ludwig "d3ppe" Ljungqvist med 25 frallor.

För Energyultra innebär segern att laget fortsatt hänger med i toppen av tabellen. Laget, som ersatte storlaget Eyeballers den här säsongen, har 15 inspelade poäng på 8 matcher vilket räcker till en delad andraplats bakom tabellettan Kappa Bar.

I Hawradashs fall är förlusten lagets fjärde raka i tävlingen. Med 8 spelade matcher har nykomlingarna 4 poäng och sitter i skrivande stund på plats nummer 12 i tabellen.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..