×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dubbla Elitserien-vinster för Thundr — vann mot Young Ninjas

1
Dennis "dZ" Zetterlunds mannar satte stopp för Young Ninjas obesegrade svit i Elitserien.
Young Ninjas är inte längre obesegrade i vårens säsong av Elitserien. Förra säsongens silvermedaljörer åkte på sin första förlust för säsongen på torsdagskvällen efter att ha förlorat Inferno med 14-16 mot THUNDR.

Thundr gick sedan vidare och vann ytterligare en match under torsdagskvällen. Laget besegrade då Redflags med 16-11 på Overpass.

I övriga matcher under torsdagskvällen var det topplagen som briljerade. De regerande mästarna 00Prospects vann mot uppstickarna Energyultra och Lemondogs besegrade Ella Elle La.

För tabellen innebär resultaten att Prospects och Lemondogs hakar på tabellettan Kappa Bar i toppen. Kappa står på 16 poäng medan Prospects och Lemondogs har 15 poäng vardera.

Bakom Lemondogs och Prospects delar 9INE Academy, Thundr, Energyultra och Lilmix sitter alla på 12 poäng och delar därmed på fjärdeplatsen.

Artikelbild: Pressbild/Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..