×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fjärde raka vinsten för Lemondogs — fortfarande obsegrade i Elitserien

1
Robin "robiin" Sjögren var tongivande när Lemondogs besegrade Redflags.
Lemondogs fortsätter att imponera i Elitseriens grundserie. Laget tog under tisdagen sin fjärde raka seger i tävlingen efter att ha besegrat Redflags med 16-11 på Mirage.

Den internationellt meriterade Robin "robiin" Sjögren, som utöver Lemondogs spelar med det brittiska laget Into The Bin, var tongivande i matchen mot Redflags. 28-åringen toppade scoreboarden med 26 kills framför Redflags-spelaren Marcus "majkn" Tidblom som stod för 24 kills i matchen.

Segern innebär att Lemondogs fortfarande inte förlorat en enda match i Elitserien. I och med resultatet klättrar laget till en andraplats i tabellen med maximala 12 poäng inspelade på 4 matcher. LD är tillsammans med Ninjas in Pyjamas akademilag, som spelat två matcher, det enda laget som ännu inte förlorat i serien.

Utöver matchen mellan Lemondogs och Redflags spelades ytterligare en match i Elitserien under tisdagen. I den matchen tog THUNDR en stabil 16-2-seger mot Ella Elle La på Nuke.

Artikelbild:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..