×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Uppgifter: Så många spelare har fått Counter-Strike 2-betan

2
Du är inte ensam om att inte få spela Counter-Strike 2.
Bara 3 procent av alla Counter-Strike-spelare har fått tillgång till CS2-betan. Det hävdar statistik- och analysverktyget Leetify som undersökt tillgången till CS2 hos 183 000 Counter-Strike-konton som använder deras tjänst.

Av de 183 000 kontona som Leetify undersökt var det bara omkring 4 900 konton som hade tillgång till betan medan hela 178 000 konton inte hade tillgång till CS2. Enligt verktyget själva kan andelen konton som har fått tillgång till betan vara ännu färre än 3 procent eftersom de konton som använder Leetify troligtvis är mer aktiva än många andra spelare och därför har en högre chans att ha fått tillgång till betan.

"Urvalet är helt och hållet Leetify-användare så det kan påverka utfallet jämfört med hur det ser ut med hela spelarbasen. Vi räknar med att spelare som använder Leetify är lite mer aktiva än genomsnittspersonen med ett CSGO-konto så dessa siffror är kanske lite höga", skriver Leetify i en kommentar på Reddit om undersökningen.


Artikelbild: Pressbild/Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..