×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: Här är duon som kliver in i Party Astronauts

1
Det nordamerikanska laget är nu fulltaligt.
Tidigare i år valde Evil Geniuses att lägga ner projektet EG White för att istället köra ett mer klassiskt akademisystem. I samband med detta stod ett gäng spelare helt plötsligt utan organisation. Detta blev startskottet till ombyggnaden av Party Astronauts.

Det nordamerikanska laget stötte dock på svårigheter med spelare som valde att ta paus och andra möjligheter. Nu har dock laget hittat en duo som kan ta plats i laget. Detta är Connor "Chop" Sullivan och Danny "cxzi" Strzelczyk som båda blev tillgängliga efter att projektet Vendetta lagts på is.

Laget har nu fem spelare. Det finns dock en möjlighet att någon får stiga åt sidan om ett tag. Detta när Khizar "MoMo" Redman som just nu är i Pakistan väljer att återvända till USA. Laget har sagt att de då kommer se över sina möjligheter.

Party Astronauts
Ben "ben1337" Smith
Josh "PwnAlone" Pigue
Wesley "viz" Harris
Connor "Chop" Sullivan
Danny "cxzi" Strzelczyk

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..