×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Kickade femman återvänder under gamla lagnamnet

1
Nästan hela den femma som sparkades från Evil Geniuses är tillbaka under sitt förra namn.
I slutet av mars meddelade storlaget Evil Geniuses att man inte förlänger kontraktet med de fem spelare som tävlade under lagnamnet Evil Geniuses White. Nu står det klart att tre av de fem kickade spelarna fortsätter att spela tillsammans under sitt tidigare lagnamn Party Astronauts.

Beskedet kom efter att en admin för den nordamerikanska ESL Challenger League-divisionen bekräftat att Party Astronauts bjudits in till att delta i tävlingen. Det blir dock inte exakt samma femma som representerar Party Astronauts som tidigare då laget genomgår ett par ändringar.

En kärna bestående av trion Wesley "viz" Harris, Ben "ben1337" Smith och Josh "PwnAlone" Pigue fortsätter i laget men vilka de två övriga spelarna blir är i skrivande stund oklart. Enligt den amerikanska nyhetssajten Dust2.us är det troligt att Khizar "MoMo" Redman blir en av de två nya spelarna men nämner också Mike "Swisher" Schmid och Spencer "Pugg" Moore som tänkbara alternativ.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Party Astronauts

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..