×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Så vill spelarna att matchmaking ändras i Counter-Strike 2

2
Det finns en sak som spelarbasen ber Valve om.
Speltestet av Counter-Strike 2 har nu varit ute i mer än två veckor. Tyvärr har inte alla fått testa nya versionen av Counter-Strike ännu men många kommer ändå med åsikter om vad de vill ändra från hur det är i Counter-Strike: Global Offensive.

Det är matchmaking som ligger i fokus hos många. Och där är det speciellt ranksystemet. Detta har diskuterats vilt i en Reddit-tråd där trådskaparen ber om insyn i hur rankerna funkar. Detta har väldigt länge varit ett mysterium i CS:GO.

Samtidigt har servrarna i matchmaking varit 64-tick medan det på andra tjänster varit 128-tick. Med detta och att rankerna knappt ser ut som att de betyder något har gjort att de flesta istället spelar på tredjepartstjänster.

Många vill istället se att Valve tar efter Riot Games och gör ett matchmaking-system som är mer likt Valorant eller till och med League of Legends. Där är rankerna väldigt tydliga och det är faktiskt där folk spelar spelet.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..