×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Guide

Så vet du när Wraiths portal stängs i Apex Legends

1
Wraith är en karaktär som lockar och hon är redan en av de mest populära karaktärerna i Apex Legends. Men nya spelare kan ha svårt för att placera hennes portal, men också med att veta när portalen stängs utan att räkna de gångna sekunderna.
Apex Legends är fortfarande ett väldigt nytt och fräscht spel, men spelare har redan funnit sina favoritkaraktärer. En karaktär många fattat tycke för är Wraith, vars ultimate är en portal som vem som helst kan resa genom. Nya spelare har lätt för att placera hennes portals in- och utgång precis bredvid varandra, något som varken är speciellt smart eller nödvändigt. I denna guide förklarar Fragbite inte bara hur man placerar portalen, utan även hur man vet exakt när den stängs.

Placera ut portalen

Detta är som sagt något nya Wraith-spelare har svårt för att göra, att placera ut portalen. När man placerat ut ingången har man tio (10) sekunder på sig att placera utgången, längden mellan dessa blir längden man reser genom portalen när den är placerad.

Felet många nya spelare gör är att placera portalens in- och utgång precis bredvid varandra. Detta är främst på grund av att spelare tänker att utgången placeras dit man tittar, vilket är felaktigt.

När man placerar ingången måste man förflytta sig. Antingen placerar man utgången manuellt, eller så placeras den efter tio sekunder där ens karaktär befinner sig vid just det tillfället.


Så vet du att den stängs

Portalen kan användas som ett sätt att resa från en plats till en annan extra snabbt, men med mer skill kan den absolut användas i en fight för att få övertaget. Om man använder sig av portalen på ett strategiskt sätt är det dock extra viktigt att man vet när den stängs, annars kanske den är försvunnen just när man behöver en snabb väg ur en jobbig situation.

Portalen är uppe i 60 sekunder efter att den placerats. Men är man mitt i en fight kan det vara svårt att veta exakt när den stängs, då det inte finns någon nedräkning.

Men det finns trots allt ett sätt att veta när portalen stängs. Eftersom Ultimate-procenten ökar konstant betyder detta att procent-antalet kan användas för att veta när portalen stängs. När Wraiths ultimate-procent når 39% försvinner portalen som redan är placerad.

Tänk dock på att om man bär en guldig hjälp kan antalet procent vid stängning förändras. Guldiga saker kommer med en speciell ability och i hjälmens fall handlar det om att reducera cooldown på samtliga abilites. Detta betyder att procent-antalet kommer att öka snabbare, ungefär 20% snabbare, vilket betyder att den placerade portalen stängs vid närmare 48%.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..