×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Viktig ändring kan göra det lättare att skjuta HS i Counter-Strike 2

1
Att klicka huvuden har aldrig varit lättare.
Förra året visade en undersökning gjord av Twitter- och Youtube-användaren Ansimist att storleken på hitboxen skiljer sig åt mellan olika player agents i CS:GO. Nu har användaren släppt en ny undersökning som visar att speltillverkaren Valve försökt åtgärda problemet i Counter-Strike 2.

I en video på Youtube visar Ansimist hur spelarmodellernas hitboxes förändrats i CS2 jämfört med föregångaren. De största skillnaderna rör modellernas huvuden som ändrat både form och storlek. Enligt Ansimist har hitboxen för huvuden ökats med 4—20 % beroende på player model vilket i teorin kommer att göra det enklare att skjuta headshots i CS2 jämfört med i CS:GO.

Förutom att göra hitboxen för huvudena större har Valve också ändrat formen på hitboxen för händer och fötter. Tidigare var dessa hitboxes fyrkantiga men i Counter-Strike 2 har de fått en rundare form vilket gör dem något mindre än i CS:GO.

Se Ansimists video nedan:


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Ansimist/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..