×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Counter-Strike 2-nyheten splittrar spelarbasen

1
Den nya crosshair-inställningen kan göra det enklare för nya spelare.
En nyhet som speltillverkaren Valve ser ut att introducera i Counter-Strike 2 är en crosshair-inställning som följer vapnets recoil pattern. Inställningen innebär att man som spelare med hjälp av sitt crosshair kan se var nästa skott kommer att träffa även när man sprayar.

Inställningen kan göra det betydligt lättare för nya spelare att lära sig ett vapens spray pattern. Den kan också göra det lättare för spelare i allmänhet att träffa sina skott.

Om den nya inställningen är bra eller dålig råder det delade meningar om. I en av sina senaste videos med titeln "Follow Recoil in Counter Strike 2 is broken" diskuterar CS-profilen WarOwl den nya inställningen och är kluven till vad han tycker om den.

— Jag förstår att Valve försöker göra spelet mer tillgängligt för nya spelare och jag är 100 % med på det. Men de måste göra det utan att ändra vad som gör Counter-Strike till Counter-Strike och jag skulle säga att en av de största sakerna som gör det är skjutmekanismerna, säger WarOwl i videon.

Se WarOwls video nedan:

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..