×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent nu Sveriges högst rankade lag — petar ned Eyeballers till andraplatsen

2
Lagets fina resultat ger utdelning på HLTV:s världsranking.
När CS-sajten HLTV under måndagen uppdaterade sin världsranking tog det svenska laget Godsent ett ordentligt kliv uppåt i rankingen. Laget klättrade hela 23(!) placering från plats 66 till plats 43.

Tack vare det stora klivet uppåt i rankingen gick Godsent också om landsmännen i Eyeballers och är nu Sveriges högst rankade Counter-Strike-lag. Eyeballers, som i slutet av februari som bäst var rankade på plats 42 i världen, tappar något och är nu placerade på plats 54.

Godsents hopp i rankingen kommer efter flera fina resultat i mars månad. Under månaden slutade laget bland annat på en delad tredjeplats i onlineturneringen Betboom Playlist Urbanistic och lyckades ta sig vidare till det stängda kvalet till storturneringen IEM Dallas.

Under månaden har Godsent också besegrat storlag som BIG och Fnatic samt tagit kartvinster mot Astralis och OG vilket visar att laget har kapacitet att tävla på högsta nivå.

Sverige högst rankade lag på HLTV:s världsranking är nu:
1. Godsent
2. Eyeballers
3. 00Prospects
4. Young Ninjas
5. Lilmix

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Kim Andersson

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..