×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas utslagna ur Dallas-kvalet — förlorade mot KRIMZ

0
Freddy "KRiMZ" Johansson är sista svensken kvar i IEM Dallas-kvalet.
Matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Fnatic startade på Vertigo, ninjornas kartval. De fick också en bra start men Fnatic var snabba tillbaka. Det var tillslut Freddy "KRiMZ" Johansson och kompani som tog kommando och kom till 15-10. NIP gjorde ett tapper försök att komma tillbaka med det tog slut vid 16-14.

Näst på tur var Overpass och återigen startade NIP bra. Nu kunde de också fortsätta bra och fick med sig elva rundor från sin CT-sida. Nu var det Fnatics tur att försöka göra en comeback. Men det tackade NIP nej till och säkrade tillslut kartan med 16-10.

Sista kartan blev Ancient och där var det återigen NIP som statade fint men även denna gången kom Fnatic tillbaka och gick vinnande ur första halvan. I den andra halvan var det jämt hela tiden men NIP var snabbast till 15. Fnatic ville dock inte ge upp.

KRIMZ och hans mannar tvingade kartan till övertid och där vann de tre raka rundor på sin CT-sida. En runda krävdes nu bara för Fnatic. Men det tog tid. Det såg ut som att det skulle bli en till övertidsomgång men så var inte fallet. Fnatic slår ut Godsent med 19-17. KRIMZ är nu enda svensken kvar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..