×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent tar delad tredjeplats — höll jämna steg med Cloud9

1
Svenskarna i Godsent bjöd på starkt motstånd mot världssjuan.
Godsents svenska femma slutar på en delad tredjeplats i onlineturneringen Betboom Playlist Urbanistic. Det står klart efter att laget under torsdagskvällen förlorat semifinalen i turneringen mot världens just nu sjunde högst rankade lag Cloud9 med 0-2 i kartor.

Trots att det blev förlust höll Godsent jämna steg med Cloud9 under stora delar av matchen. På C9:s kartval Overpass gick Godsent till halvtidsvila i ledning med 8-7 men tappade initiativet helt i den andra halvleken och förlorade till slut med 9-16.

På svenskarnas kartval Ancient hade Godsent som bäst en rundas ledning i den andra halvleken men en stark insats från Dmitry "sh1ro" Sokolov hindrade matchen att gå till en tredje karta. Ancient slutade 16-12 till Cloud9 men det var Godsents supertalang Joel "joel" Holmlund som hade bäst individuella stats på kartan med 27 kills och hela 119,5 i ADR.

För Godsent innebär tredjeplatsen att laget drar in 20 000 dollar (~207 000 kronor) i prispengar. Insatsen i turneringen är lagets bästa sedan den helsvenska femman presenterades i början av januari.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..