×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk kvalsuccé — Godsent och Ninjas In Pyjamas vidare i IEM Dallas-kvalet

1
Både Godsent och Ninjas In Pyjamas säkrade avancemang i jakten på en plats i vårens miljonturnering.
Det andra öppna kvalet till IEM Dallas blev en riktig svensk succé. Både Godsents helsvenska femma och Ninjas in Pyjamas semisvenska lag tog sig vidare från de erkänt tuffa öppna kvalen.

NIP blev första svensklag att säkra en plats i de stängda kvalen efter att ha vunnit sin direkt avgörande match mot Monte med 2-0 i kartor. Innan dess hade laget säkrat två raka bo1-vinster mot HEET och Iron Branch.

Godsent säkrade sitt avancemang först under natten till onsdagen efter att lagets avgörande match blivit kraftigt försenad på grund av serverproblem. Till slut kunde iallafall matchen mellan svenskarna och det tyska laget Epic Dudes spelas och Godsent vann matchen med 2-1 i kartor.

För de två svensklagen innebär resultan inte att kvalandet till IEM Dallas är helt över. Nu väntar istället ett stängt kval där 8 lag gör upp om två plats i huvudturneringen. I det stängda kvalet, som påbörjas på fredag och äger rum under helgen, väntar stenhårt motstånd i form av bland annat Cloud9 och Fnatic.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..