×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent till semi efter vinst mot tyska storlaget — joel jämförs med s1mple

1
Det svenska laget har säkrat en topplacering i onlineturneringen Betboom Playlist Urbanistic.
Godsents fina resultat i onlineturneringen Betboom Playlist Urbanistic fortsätter. Under tisdagen besegrade svenskarna det tyska storlaget BIG i turneringens kvartsfinal och har därmed säkrat en topp 4-placering i turneringen.

Godsents supertalang Joel "joel" Holmlund var fenomenal i matchen som slutade 2-1 till svenskarna. 18-åringen toppade scoreboarden för Godsent på alla tre kartor och avslutade matchserien med sammanlagt 73 kills och 100,3 ADR.

joels fina prestation fick nyhetssajten Dot Esports att jämföra svenskens insats i matchen med världens bästa spelare Oleksandr "s1mple" Kostylievs insatser för Natus Vincere.

Tack vare vinsten får Godsent spela semifinal i turneringen. Där får laget möta antingen Cloud9 eller Falcons Esports som kommer att spela kvartsfinal i en vid skrivande stund inte schemalagd match.

Även den svenska AWP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson är kvar i tävlingen. Hans lag Apeks spelar sin kvartsfinal mot Mouz med start klockan 12:30 på tisdagen.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..