×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kappa Bar överraskar i Elitserien — vinner mot regerande mästarna

1
Det nya Kappa Bar har fått en riktigt bra start i Elitserien.
Elitserien är i full rulle och igår fick vi se den första stora överraskningen. De regerande mästarna samt stora favoriterna 00Prospects föll i sin första match. Detta mot det nya Kappa Bar som säkrar sin andra vinst för säsongen.

Matchen spelades på Vertigo och Kappa Bar fick en rejält bra start med hela åtta raka rundor. De fortsatte starkt under T-sidan och fick med sig elva rundor till sidbytet. Väl där började Prospects komma tillbaka lite men skadan var redan gjord. Kappa Bar stängde matchen med 16-10.

Kappa Bar vs. 00Prospects
Avid, Kronkzz, Straxy, zeak, zyyx
bobeksde, FRANSSON, hype, Ro1f, spooke

Ytterligare två matcher spelades under gårdagen. Där fick vi se Lilmix vinna ett tight möte mot hawradash med 16-14. Även Energyultra säkrade sin första vinst i ligan mot Redflags med 16-13.

Artikelbild: Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..