×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

CS-profilen anklagar succélaget för fusk: "Använder speciell programvara"

1
Den kända profilen riktade allvarliga anklagelser utan att presentera några bevis.
Den kända ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov riktade under torsdagen allvarliga anklagelser om fusk mot det ungerska laget Domination. Anklagelserna kom efter att Domination besegrat Team Spirit Academy i ESEA Advanced-slutspelet.

"Efter att ha sett Dominations vinstmatch i ESEA Advanced tvivlar jag inte på att de använder speciell programvara. Dessutom säger nästan alla lag som mötte dem detsamma. Det kan vara deras tränare som ger laget den information som behövs", skriver Overdrive i ett inlägg på Twitter.

Något bevis för fuskandet presenterar profilen inte vilket har lett till att flera användare ifrågasatt uppgifterna.

Domination har gått som tåget i ESEA Advanced-slutspelet och har säkrat en plats i turneringens final vilket innebär att laget kommer att spela nästa säsong i ESL Challenger League.

Artikelbild: Daniel Ranki

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..