×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarnas lagkamrat bannad för fusk: "Något var skumt"

1
Svensken säger att något med spelaren var skumt.
Många tycker att det har varit skumt beteende från laget TOP5 med de två svenska spelarna Adam "flaw" Gustafsson och Anton "magi" Alevärn. Detta efter det stängda kvalet till CCT North Europe Series 4 där de la sig i sista kartan mot ECSTATIC i den avgörande matchen.

Nu har en av lagets spelare blivit bannad på Faceit. Det är den estländska spelaren Risto "Suic" Vaher som nu har blivit bannad för fusk. Ingen av de andra spelarna i laget har blivit bannad på någonstans.

Fråga riktades till flaw om de inte hade märkt detta när de spelade med honom. "Jodåå eller inte så men att något var skumt ja + movement, men vi fråga admin om vi fick byta ut men vi hade inga subs inlagda, han har ju tryckt pugs på pugs i månader i streck, han kan ha fuskat närsom under den perioden btw". Svarade svensken.




Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..