×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk säkrar slutspelsplats i Betboom Playlist Urbanistic

1
Den svenska AWP-spelaren hämnades på laget som slog ut Apeks häromveckan.
Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks är klara för slutspel i onlineturneringen Betboom Playlist Urbanistic. Laget vann på torsdagen sin direkt avgörande gruppspelsmatch mot Copenhagen Flames med 2-0 i kartor och säkrade därmed en av de sista slutspelsplatserna i turneringen.

Segern kom efter två jämna kartor som Apeks till slut lyckades stänga. Den första kartan Ancient slutade 19-17 efter övertid och Anubis slutade 16-13 efter att nawwk och lagkamraten Justinas "jL" Lekavicius toppat scoreboarden med 25 respektive 25 kills vardera.

Förutom slutspelsplats innebär segern också att Apeks hämnades på Copenhagen Flames som så sent som för ett par veckor sedan slog ut Apeks i CCT South Europe Series i turneringens åttondelsfinal.

I Betboom Playlist Urbanistic har en annan svensk AWP-spelare i form av Love "phzy" Smidebrant under fredagen möjlighet att säkra den sista slutspelsplatsen från gruppspelet. Hans Sangal Esports har en tuff nöt att knäcka i form av Forze i sin sista gruppspelsmatch i turneringen. Den matchen spelas klockan 16:00.

Artikelbild: Pressbild/Nerd Street Gamers
Videokälla: Fissure/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..