×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna räckte inte till i det andra öppna Blast-kvalet

1
Inte en enda svensk lyckades ta sig vidare.
Under torsdagen spelades det sista öppna kvalet till Pelaajat Nordic Masters, det nordiska kvalet till Blast Premier Showdown. Med i turneringen var många svenskar, det gick dock inte så bra för någon av dem. Första chocken var när favorittippade Godsent åkte ut mot svenskarna i North Kick, de föll tillslut mot danska Prosapia.

Den mest spännande matchen i kvalet var nog den mellan Kappa Bar och Lilmix. Där överraskade det unga Kappa-laget genom att vinna med 22-19. De föll dock i nästa match mot Alex "PALM1" Palm och hans norska lag 777 Esports.

Det var även i samma omgång som 00Prospects fick lämna turneringen mot Simon "Yxngstxr" Bojie och hans Metizport. Men inte heller den svensken kunde ta sig vidare. Det var tillslut Prosapia Esport som säkrade den sista platsen.

I det första kvalet var det dock svensk succé. Där lyckades Eyeballers ta sig hela vägen. Nordic Masters startar nästa fredag. Där finns även svenska Tim "nawwk" Jonasson med.


Artikelbild: Kim Andersson, Joakim Asplund/Godsent

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..