×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Rysk media: ESL har bytt hotell efter s1mples öppna storbråk

1
Oleksandr "s1mple" Kostylievs hotellfejd kan nu har kommit till sitt slut.
Under förra säsongen fick CS-fansen ta del av ett så rätt otippat bråk mellan Oleksandr "s1mple" Kostyliev och ett hotell. Den ukrainska stjärnan påstod att hotellet var mögligt och fullt av insekter. Under den tiden skrev ESL-chefen Ulrich "TheFlyingDJ" Schulze att inget annat lag hade klagat på detta.

Trots att inget annat lag ska ha klagat under den tiden så ser det nu ut som att ESL har bytt hotell för denna säsongen. Detta enligt s1mple själv. I ett röstmeddelande på sin Telegram-kanal så påstår s1mple att han, ESL och hotelladministratören haft ett samtal under den tiden.

s1mple säger att de ska ha lyssnat på honom och att de nu har bytt hotell. s1mple säger att det är tydligt att se då många spelare lagt ut bilder på sina sociala medier på det nya boendet som ska vara väldigt fräscht.

Översättningen är hämtad från Escorenews.com.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..