×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Nya NIP-stjärnan: "Har ingen aning om vad fan som händer"

1
I en intervju berättar nu Kristian "k0nfig" Wienecke att han knappt vet vad som är upp och vad som är ner just nu.
Ninjas in Pyjamas är vidare till gruppspelet i Intel Extreme Masters Katowice. Efter att NIP säkrat platsen ställde Kristian "k0nfig" Wienecke upp på en intervju med HLTV. Den nya NIP-spelaren beskriver där att han inte riktigt vad fan som händer.

Den danska stjärnan berättar att de har haft totalt fyra träningar och att att han har en halv strategibok. Han förklarar att de visat han vissa grejer men inte vet callouts eller vad fan som händer. k0nfig berättar att de spelar rätt så basic CS men att han försöker göra de andra spelarna bekväma.

Hampus "hampus" Poser spelade absolut en annan roll än vad k0nfig är van vid. 25-åringen menar att de kommer att försöka sätta mer tydliga roller när de har tid. Han menar att de helt enkelt inte har haft tid nu, dels för att de spelade med Max "maxster" Jansson under Blast samt att Ludvig "Brollan" Brolin var sjuk en dag.



Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..