×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Eyeballers och Young Ninjas inbjudna till CCT West Europe Series

1
Två av Sveriges bästa femmor har bjudits in till onlineturneringen CCT West Europe Series.
Under torsdagen drar onlineturneringen CCT West Europe Series 2 igång med de första matcherna i turneringens swiss-gruppspel. Av de 16 lag som deltar i turneringen återfinns två svenska lag i form av Eyeballers och Young Ninjas.

Både Eyeballers och Young Ninjas har deltagit i flera onlineturneringar under säsongen men inte lyckats säkra några topplaceringar ännu. Som bäst har både Eyeballers och YN nått åttondelsfinaler i Elisa Invitational och de olika CCT-turneringar som spelats under våren.

De svenska lagen hör till de 13 lag som blivit direkt inbjudna till turneringen. I de övriga 11 inbjudna lagen finns inga svenska spelare med i startfemmorna. Det gör det däremot bland de 3 lag som lyckats kvala till turneringen.

Före detta BLUEJAYS är ett av de lag som tagit en plats genom kvalspel och där hittar vi den 25-årige svensken Aleksandar "jayzaR" Zarkovic. Svensken har tidigare bland annat representerat lag som Fnatic Academy, 9INE och Ambush Esport.

I gruppspelets första spelomgång får jayzaR möta Eyeballers medan Young Ninjas ställs mot brittiska Team Endpoint. Eyeballers mot ex-Bluejays börjar klockan 11:00 på torsdagen medan Young Ninjas match spelas klockan 20:00 samma dag.


Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..