×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers och Young Ninjas inbjudna till CCT West Europe Series

1
Två av Sveriges bästa femmor har bjudits in till onlineturneringen CCT West Europe Series.
Under torsdagen drar onlineturneringen CCT West Europe Series 2 igång med de första matcherna i turneringens swiss-gruppspel. Av de 16 lag som deltar i turneringen återfinns två svenska lag i form av Eyeballers och Young Ninjas.

Både Eyeballers och Young Ninjas har deltagit i flera onlineturneringar under säsongen men inte lyckats säkra några topplaceringar ännu. Som bäst har både Eyeballers och YN nått åttondelsfinaler i Elisa Invitational och de olika CCT-turneringar som spelats under våren.

De svenska lagen hör till de 13 lag som blivit direkt inbjudna till turneringen. I de övriga 11 inbjudna lagen finns inga svenska spelare med i startfemmorna. Det gör det däremot bland de 3 lag som lyckats kvala till turneringen.

Före detta BLUEJAYS är ett av de lag som tagit en plats genom kvalspel och där hittar vi den 25-årige svensken Aleksandar "jayzaR" Zarkovic. Svensken har tidigare bland annat representerat lag som Fnatic Academy, 9INE och Ambush Esport.

I gruppspelets första spelomgång får jayzaR möta Eyeballers medan Young Ninjas ställs mot brittiska Team Endpoint. Eyeballers mot ex-Bluejays börjar klockan 11:00 på torsdagen medan Young Ninjas match spelas klockan 20:00 samma dag.


Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..