×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent utslagna i kvartsfinalen – slutar på delad femteplats i CCT SE

1
Svenskarna slutar femma i CCT South Europe Series.
Nu är det färdigspelat för de svenska lagen i onlineturneringen CCT South Europe Series. Det sista svenskhoppet Godsent slogs under måndagen ut ur turneringen efter en kvartsfinalsförlust i det nordiska derbyt mot Copenhagen Flames.

Matchen slutade 0-2 i kartor efter att Godsent först snöpligt förlorat sitt eget kartval Nuke efter tre övertider (23-25) och sedan också förlorat Anubis (10-16). Efter matchen twittrade Godsent-spelaren Alfred "RuStY" Karlsson att förlusten berodde på ett "map pool-problem".

Resultatet innebär att Godsent slutar på en delad femteplats i turneringen och därmed kammar hem 2000 dollar (~20 000 kronor) i prispengar. Svenska Eyeballers och 00Prospects tog sig också till slutspel i turneringen men åkte ut i åttondelsfinalen och slutar därmed på delade niondeplatser.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..