×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stjärnorna stöttar CS-proffset efter otrohetsaffär: "Ingen förtjänar att uppleva sådant"

1
Profilerna sluter upp och stöttar den amerikanska spelaren.
Flera proffsspelare sluter upp bakom den amerikanska CS-spelaren Mike "Swisher" Schmid som i ett känslosamt inlägg på Twitter berättade att han för tillfället genomgår ett tufft uppbrott. I inlägget avslöjar Swisher att bakgrunden till uppbrottet är att hans partner varit otrogen.

"Tack för alla roliga minnen och tack för nästan 2 år tillsammans. Tack för att du ljugit för mig i över 6 månader och för att du var otrogen mot mig. Tack för att du gjorde allt detta innan jag gifte mig med dig. Tack för att du sparade tid åt mig. Nu är det dags att gå vidare och fokusera på CS", skriver Swisher i sitt inlägg.


I svaren till inlägget har flera CS-profiler visat sitt stöd för amerikanen. Bland profilerna som öppet visar sitt stöd för Swisher finns bland annat stjärnspelarna Benjamin "blameF" Bremer och Owen "smooya" Butterfield samt HLTV-journalisten Danish "Nohte" Allana.

"Jag beklagar Mike, ingen förtjänar att uppleva sådant", skriver Nohte i sitt stöttade inlägg.

Karriärsmässigt har Swisher en hel del att se fram emot under våren. Hans lag ATK, där bland annat svensken Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm spelar, kommer om ett par veckor att delta i ESL Pro League-gruppspelet. Laget har lottats till grupp D och möter storlaget ENCE Esports i sin första gruppspelsmatch den 15 mars.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stephanie Lieske/ESL

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..