×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve hyllas efter poetiska kärleksförklaringen till Counter-Strike

1
Spelarna älskar Valves förklaring till varför CS:GO fortsätter slå spelarrekord över 10 år efter sin release.
För tredje veckan i rad slogs ett nytt spelarrekord för samtidiga spelare i Counter-Strike: Global Offensive. Enligt analysverktyget Steamcharts var det hela 1 354 248 spelare som samtidigt spelade CS under söndagen vilket innebär att rekordet från veckan innan slogs med över 30 000 spelare.

I ett inlägg på Twitter ställde den amerikanska gamingprofilen Jake Lucky frågan varför och hur spelet kan vara så populärt fortfarande även 10 år efter att Global Offensive släpptes. I ett hyllat svar på Luckys tweet gav speltillverkaren Valve sin förklaring.

"Eftersom det tar minuter att förstå och en livstid att bemästra, och ju mer du investerar desto mer får du tillbaka. Känslan när allt går ihop känns aldrig gammal. Oavsett om det är en one-tap, en perfekt spray, en ny utility, ett ace eller en clutch; det är Counter-Strike", skrev tillverkaren.

Det poetiska svaret har hyllats av Counter-Strike-scenen i stort och inlägget har i skrivande stund gillats över 22 000 gånger och retweetats över 2800 gånger.

Läs Valves hyllade inlägg här:

Artikelbild: Skärmbild/Twitter och Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..