×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Stjärnan nobbade storlaget: "Sämsta ledningen jag någonsin pratat med"

1
Team Liquid-spelaren var nära på att byta lag men valde att stanna efter han pratat med ledningen.
Keith "NAF" Markovic ryktades under en period att gå till Evil Geniuses och därmed lämna Team Liquid. Nu berättar stjärnan vad som egentligen hände i en Podcast med Alex "Mauisnake" Ellenberg. Han erkänner att han ville lämna Liquid vid flera tillfällen och gå till EG-coren.

Han berättar att han var väldigt nära att gå till EG efter 2021. Laget skulle då vara han, Ethan "Ethan" Arnold, Cvetelin "CeRq" Dimitrov, Vincent "Brehze" Cayonte och Damian "daps" Steele. Men Ethan ville inte lämna Valorant på grund av det fullpackade CS-schemat.

Han berättar även att han bestämde sig för att inte gå med i Evil Geniuses på grund av ledningen. Han säger att det är den sämsta ledningen han någonsin pratat med. Han säger att EG troligtvis vet om detta också på grund av hur dåligt de har skött sitt lag.

Kanadensaren fortsätter med att säga att efter han pratat med dem i en timma så förstod han att Liquid var ljusår före EG. Han avslutar med att säga att han skulle vara en idiot om han gick med i laget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..