×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Fnatic räckte inte till mot Outsiders — möter Eternal Fire i nästa match

1
Freddy "KRIMZ" Johanssons mannar kunde inte stå emot de regerande Major-mästarna.
Fnatic åkte på sin första förlust i ESL Pro League-gruppspelet under torsdagskvällen. Laget förlorade sin andra gruppspelsmatch mot de regerande Major-mästarna Outsiders med 0-2 i kartor.

Matchen inleddes på Outsiders kartval Inferno. Fnatics försvarsspel i den första halvleken lämnade en del att önska och laget kunde bara plocka 4 rundor på CT-sidan. Trots en fin T-sida från Fnatic kunde Outsiders stänga kartan med siffrorna 16-14.

På Fnatics kartval Vertigo fortsatte lagen att göra starka T-sidor och mindre starka CT-sidor. Fnatic gick till halvtidsledning med 9-6 men tappade snabbt initiativet och förlorade till slut kartan med 12-16.

Outsiders-spelaren Jenya "FL1T" Lebedev var överlägset bästa man på servern. 22-åringen skramlade ihop hela 51 kills på de två kartorna. Sämre gick det tyvärr för Freddy "KRiMZ" Johansson som med sina 21 kills över hela matchen var minst dödligast av alla.

För Outsiders väntar nu gruppfinal mot Cloud9 som senare på torsdagskvällen besegrade världsettan G2 Esports. För Fnatic väntar Eternal Fire i en match som spelas klockan 16:00 på fredagen.

Europa Fnatic
nicoodoz, FASHR, roeJ, mezii, KRIMZ

Ryssland Outsiders
FL1T, Jame, fame, Qikert, KaiR0N

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..