×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis-stjärnan hyllar dev1ces hårda arbete: "Lägger alltid extra tid efter träningen"

1
Benjamin "blameF" Bremer öser beröm över lagkamraten.
Det danska storlaget Astralis har haft en relativt lugn start på året då laget i höstas misslyckades att kvala till säsongens hittills största turnering IEM Katowice. Hittills har laget säkrat avancemang i Blast Premier-gruppspelet, vunnit en upplaga av onlineturneringen CCT North Europe Series och gått vidare från de stängda Major-kvalen.

På servern har Astralis två stjärnspelare Benjamin "blameF" Bremer och Nicolai "dev1ce" Reedtz haft ett lyckat samarbete och radat upp fina prestationer. I en intervju med nyhetssajten Pley.gg hyllar blameF sin lagkamrat och berättar att han tror att duon ska kunna ta Astralis tillbaka till toppen.

– Ja, jag hoppas att jag kan uppnå fantastiska saker med devve. Han är en fantastisk kille både på och utanför servern och jag tror att han kommer att bli en av de bästa AWP:arna i spelet igen inom en snar framtid. Så om jag kan hålla formen som rifler har vi en god chans att vinna några turneringar tillsammans så småningom, säger blameF.

– Från den första dagen han kom in i laget har han arbetat väldigt hårt, han lägger alltid extra tid efter träningen och han har varit väldigt bra på att utvecklas varje dag på sina positioner.

Astralis nästa planerade match är i skrivande stund lagets öppningsmatch mot Team Spirit i ESL Pro League. Astralis har lottats till grupp D vars första matcher spelas först i mitten av mars.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Blast och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..