×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Steam-anställd misstänks ha stulit CS-skins för flera miljoner

1
Minst en miljon dollar ska ha stulits genom hacket.
En rysk Youtuber som går under namnet Mzkshow har uppmärksammat ett väldigt speciellt fall där Steam Support hjälpt en hackare att sno skins. Hackaren ska ha fått information av en person hos supporten och sen påstått sig äga kontot.

När han fått tillgång till kontot ska han ha flyttat på alla skins och sålt det på tredjeparthemsidor. Vissa av dessa skinsen ska ha blivit sålda till kändisar inom skin-communityn så som Anomaly och zipeL. När stölden var färdig ska hackaren sen ha raderat kontot.

Det ska inte ha tagit lång tid för andra från supporten att se vad som hände och fortsätta göra det själva. Ett av skinsen som blivit stulet ska ha varit en M4A4 Howl med ett Titan Holo-klistermärke, ett iBuyPower Holo-klistermärke samt ett Howling Dawn klistermärke.

Detta skinet ligger nu i Valeriy "b1t" Vakhovskiys inventory. Han lånar det tydligen från köparen som inte visste att det var stulet.

Åtminstone en miljon dollar ska ha stulits genom denna metod och Valve har nu fått reda på detta. Det ska inte varit Valve-anställda utan supporten ska ha varit från ett annat företag som Valve outsourcat till. Valve ska ha bett företaget utreda detta och enligt Mzkshow ska de ha sparkat alla som jobbade med supporten.

Videon är på ryska men undertexter finns

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..