×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

CS-coachen rasande på Blast efter beslutet: "Seriöst, what the fuck"

1
Det var inte god stämning när den sista matchen skulle avgöras.
Under gårdagskvällen avgjordes de sista platserna till det Nordamerikanska LAN-kvalet till Majorn i Paris. I den sista avgörande matchen ställdes Evil Geniuses mot LOS + oNe, tidigare Team One. Redan innan matchen startade uppstod det problem.

Det brasilianska lagets coach, Luis "peacemaker" Tadeu, gick upp på Twitter och var rejält arg på Blast. Detta då laget, enligt honom, inte fick tid nog att vila. Laget som precis spelat en BO3 fick 45 minuter på sig att göra sig redo för den andra matchen medan EG spelat klart tidigare och hade mer tid på sig.

De ska ha bett om mer tid men ska ha hört från admins att EG ville följa schemat, något som EG:s coach nekade till. "Kan ni inte vara lite rimliga och ge oss minst en timma att äta och vila upp sig för en tre timmar lång match? Seriöst, what the fuck", skrev peacemaker på Twitter.

Det var tillslut LOS + oNe som vann matchen med 2-0 i kartor. I och med detta säkrade de en plats i LAN-kvalet och Evil Geniuses kommer inte att delta.




Artikelbild: Joao Ferreria/PGL
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..