×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

ENCE bänkar valde — ryktas plocka upp israelisk spelare

1
Efter besvikelsen i IEM Katowice så bänkar ENCE danska stjärnan.
Ett lag som under 2022 spelade över många förväntningar var ENCE Esports. Laget spelade rätt så bra hela året men när de tappade sin stjärnspelare Lotan "Spinx" Giladi var de tvungna att hitta en ny spelare. Detta blev danska spelaren Valdemar "valde" Vangså.

Han anslöt sig till laget i augusti och efter detta har de inte haft samma framgångar som tidigare. ENCE skriver i ett uttalande att de inte kunde få sina spelstilar att matcha. Enligt HLTV så är de intresserade av att plocka upp Guy "Nertz" Iluz.

De ska tidigare ha varit intresserade av den israeliska spelaren som inte spelade majorkvalen med Endpoint på grund av "personliga anledningar". Skulle han spelat kvalet med Endpoint skulle han inte få spela med ett annat lag i Majorn. ENCE kommer dock att använda sig utav Henri "HENU" Ylilehto från sitt akademilag fram till att de beslutat sig för en femte spelare.

ENCE Esports
Marco "Snappi" Pfeiffer
Pavle "Maden" Bošković
Paweł "dycha" Dycha
Álvaro "SunPayus" García
Henri "HENU" Ylilehto (inhoppare)

Eetu "sAw" Saha (coach)

Valdemar "valde" Vangså (bänkad)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..