×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kanonstart för svenskarna i CCT WE — dominerade i öppningsmatcherna

1
Både Eyeballers och Young Ninjas två-nollade motståndet i sina första gruppspelsmatcher.
Under veckan spelas de första två swissgruppspelsomgångarna i onlineturneringen CCT West Europe. Från svenskt håll har Eyeballers och Young Ninjas fått en inbjudan till turneringen och de båda inledde gruppspelet på bästa möjliga sätt under tisdagen.

Eyeballers var första lag ut av svenskarna i sitt möte mot Team Spirit Academy. Laget vann med 2-0 i kartor efter övertygande vinster på Overpass (16-5) och Anubis (16-9). Anton "Sapec" Palmgren glänste på servern och toppade med sina 44 kills scoreboarden på bägge kartorna.

Senare på kvällen ställdes Ninjas in Pyjamas akademilag mot den polska femma som tidigare spelade för Ungentum. Även där blev det 2-0 i svensk favör efter 16-14 på Ancient och 16-12 på Mirage.

Turneringens gruppspel fortsätter med matcher i den andra gruppspelsomgången under både onsdagen och torsdagen. De två svenska lagen spelar på torsdag och Eyeballers ställs då mot HONORIS medan Young Ninjas får möta den huvudsakligen brittiska femman i Into The Breach.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Champion of Champions Tour/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..