×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Se nya sjuka boosten på Overpass — JW och flusha får smaka på sin egen medicin

1
En boost på Overpass. Denna gången är de dock de tidigare Fnatic-spelarna som dör av den.
CS-världen kommer nog aldrig att glömma olofboosten. Det var Dreamhack Winter 2014 som Fnatic visade upp en otrolig boost. Efter detta blev det fullt med kaos och Fnatic valde tillslut att lämna walk-over i matchen. Nu, nästan nio år senare, så har Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist fått smaka på sin egen medicin.

Det var i matchen mellan Eyeballers och Team Spirit Academy som de östeuropeiska laget visade upp en otrolig boost på Overpass. Även denna krävdes tre personer och de kunde se från A-siten hela vägen ner till monster på B.

Det är svårt att göra historian mer poetisk än så. Men vi kommer ändå att försöka. JW var en del av boosten 2014. Det var nämligen genom honom som Olof "olofmeister" Kajbjer hoppade upp på Freddy "KRiMZ" Johansson. Och vem var den första att dö från Artem "ArtFr0st" Kharitonov? Jo JW såklart.

Trots den imponerande boosten så kunde Eyeballers vinna både kartan och matchen för att säkra sin första vinst i CCT West Europe.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..