×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Proffsens favoritkartor — här är kartorna som spelades mest under IEM Katowice-gruppspelet

1
En karta sticker verkligen ut i statistiken.
Inferno var den överlägset populäraste kartan att spela under IEM Katowice-gruppspelet. Det rapporterar nyhetssajten Dot Esports som tagit del av statistik från CS-sajten HLTV.

Enligt Dot Esports spelades Inferno i 18 av 24 matcher under gruppspelet. I bara fem matcher blev kartan bannad och i G2 Esports 2-0-vinst över Faze Clan var den tredjekarta och behövde inte spelas.

Att Inferno är en populär karta kommer kanske inte som någon större överraskning. Under 2022 var Inferno den näst mest populära kartan bland proffsspelarna bakom Mirage. Mer överraskande är, sett till hur det såg ut under fjolåret, att Mirage bara spelades åtta gånger under IEM Katowice-gruppspelet.

Kartorna som spelades mest i IEM Katowice-gruppspelet
1. Inferno (18)
2. Overpass (12)
3. Mirage (8)
4. Nuke (7)
5. Anubis (5)
6. Ancient (5)
7. Vertigo (4)

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Fragbite/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..