×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Gruppspelet avklarat — här alla slutspelslag i IEM Katowice

1
Nästan alla förhandsfavoriter tog sig till slutspelet i Spodek Arena.
Efter en intensiv spelvecka med 24 gruppspelsmatcher spelade står det nu klart vilka sex lag som tagit en slutspelsplats i IEM Katowice.

Sett till världsrankingen bjöds det inte på några större skrällar i gruppspelet. I grupp A, som kallats dödens grupp, var det de fyra högst rankade lagen som gjorde upp om de tre slutspelsplatserna.

I slutändan blev Faze Clan laget som hamnade utanför slutspelsplats medan G2 Esports, Natus Vincere och Team Liquid tog sig vidare från gruppspelet. G2 vann gruppfinalen mot Navi och säkrar därmed en direktplats i turneringens semifinal.

I den på pappret något svagare grupp B var det de tre på förhand högst rankade lagen som tog sig vidare. Svensklagen Ninjas in Pyjamas och Fnatic, som både återfanns i gruppen, lyckades inte skrälla utan får nöja sig med en delad 13:e- respektive 9:e-plats i turneringen. Gruppen vanns istället av världstvåan Heroic framför Team Vitality och Outsiders.

I kvartsfinalerna, som spelas på fredag med start klockan 15:30, får Natus Vincere möta Outsiders i den första kvartsfinalen medan Team Vitality möter Team Liquid senare på kvällen. I lördagens semifinaler får Heroic möta vinnaren i den förstnämnda kvartsfinalen medan G2 får möta vinnaren i den sistnämnda.

Turneringens bo5-final spelas klockan 16:00 på söndagen.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..